Leading the Way to a Healthier Future22 September 2016
Animal Health
  • Home
  • Lægemidler til dyr

Førende i Norden

Boehringer Ingelheim er et af de førende selskaber i Norden, når det gælder dyrs sundhed.  

Velfærd for dyr

Boehringer Ingelheims afdeling for Animal Health er helt fremme i forreste linje når det gælder udviklingen af nye løsninger til øget dyrevelfærd.

Afdelingen i Danmark har ansvar for markedsføring og salg af veterinære lægemidler samt ikke-farmaceutiske produkter til dyr i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

Produktionsdyr

Vetmedica divisionens vision er at fremme dyrenes sundhed og velfærd ved at tilbyde højkvalitative, nyskabende produkter, der effektivt forebygger og behandler sygdomme.

Division Vetmedica Produktionsdyr har som mål at være i front, når det gælder servicering af dyrlæger og deres klienter. Vi tilbyder en række veterinære lægemidler til kvæg og svin samt et antal innovative vacciner til svin. Derudover udbyder vi seminarer og kurser for dyrlæger såvel som dyrlægestuderende.

På afdelingens hjemmeside kan du finde yderligere information om produkter, aktiviteter og hvordan du kan kontakte os.

 

Natural Care Center (NCC)

Natural Care Center (NCC) udvikler, producerer og markedsfører veterinære kosttilskud med stor vægt på kvalitet, smagelighed og dokumenteret effekt. Produktporteføljen består af kosttilskud til kvæg, heste, hunde og katte og sælges over hele verden. Afdelingen henvender sig til både private dyreejere og til dyrlæger.

Igennem mere end 20 år har NCC opbygget en stærk international position med egen produktion i Danmark samt lønproduktion i Europa og Asien.

NCC har egen fabrik i Kalundborg, som står for fremstilling af produkter og pulverblandinger til kvæg, hest og smådyr. Produktionen, der er godkendt af Plantedirektoratet, producerer efter GMP+ standarden og er ISO 9001-certificeret.

Teamet i Kalundborg består af 33 engagerede medarbejdere samt en fabrikschef, der har det overordnede ansvar for den daglige drift samt udvikling og optimering af produktionen. Vi introducerer løbende nye tiltag, som skal skabe bedre arbejdsforhold og bedre rutiner for medarbejderne.

Vi lægger stor vægt på at skabe et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til både at arbejde seriøst og have det sjovt. Vi arrangerer hvert år et produktionsseminar, som dels skal give medarbejderne faglig relevant træning og dels styrke sammenholdet i teamet.

NCC er en del af den globale Animal Health koncern. Læs mere om vores produkter på www.boehringer-ingelheim.com

Selskabsdyr og heste

Salg og markedsføring af Boehringer Ingelheims produkter til dyr i de Skandinaviske lande, bliver varetaget af Vetmedica divisionen, der organisatorisk tilhører Boehringer Ingelheims afdeling i Danmark med hovedkontor i København.

Vetmedica divisionens vision er at fremme dyrenes helse og velfærd ved at tilbyde højkvalitative, nyskabende produkter der effektivt forebygger sygdomme, samt behandler og helbreder dyrene. Dyrenes velfærd er central for os.

Boehringer Ingelheim Vetmedica tilbyder en række veterinære lægemidler, både håndkøbs og receptpligtige. Derudover har vi flere fodertilskud der er udviklet som supplement til medicinsk behandling.

www.bivet.nu